A Bucs védelme abszolút limitálta McCaffreyt

I. negyed: Egy-egy mezőnygól születik mindkét oldalon. A Bucs részéről kellemetlenebb zöngéje a negyednek Devin White térd sérülése, ami miatt már nem is tudott visszatérni. MRI vizsgálat később.

II.negyed: Joey Slye két mezőnygólja (a második 54 yardról) közé szépen beékelődik Chris Godwin elkapás utáni touchdownja, amivel a Bucs 10:9-re nyeri az első félidőt.

III.negyed: Slye újabb 50 pluszos mezőnygólja után már a Panthers vezet. Ez az állapot a negyed végéig sem marad meg, köszönhetően Peyton Barber 16 yardos futott TD-jének.

IV. negyed: Peyton Barber-nek sajnos nem csak TD jut ezen az estén, ugyanis Luke Kuechly a Bucs célterületén belül leviszi a running back-et. Mivel a labda is nála, ez sajna egy safety. Bő két perccel a vége előtt a végeredményt Matt Gay állítja be.

A győzelem kulcsa egyértelműen a védelem volt. McCaffrey, a Panthers legnagyobb fegyvere 37 futott és 16 elkapott yardon maradt. Amivel nem nagyon tudtunk mit kezdeni, az a Newton-Olsen játékkapcsolat. De ez nem újdonság. Évek óta így megy.

Sajna nem csak Devin White, Ngamukong Suh is fájdalmakat érzett, talán utóbbi játékosnál gyorsabb lesz a gyógyulás. Jameis Winston ezúttal nem adta el a labdát, bár egy-két meredek passza azért így is volt. Az feltűnő volt mennyire nem érzi a kémiát O.J. Howard-dal, ami hosszú távon elfogadhatatlan.

Breshad Perriman esetében a helyzet ugyanez. De mit várhatunk? Tavaly DeSean Jackson is hasonló cipőben járt. Most az első fordulóban Carson Wentz jóvoltából volt neki úgy 150 elkapott yardja. Ezek mind-mind Jameis hiányosságai. Na de ne szedjük le róla a keresztvizet, hiszen nyertünk! S a lényeg mindig ez.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: si.com