Hihetetlen, de igaz! Rams-Buccaneers 40:55

I.negyed: Ezen a mérkőzésen dög unalmasnak mondható az a negyed, ahol "csak egy" touchdown születik. Az azért Peyton Barber jóvoltából.

II.negyed: Mert ezen a mérkőzésen olyan negyedek is voltak, hogy azt mondja... Indul egy Jordan Whitehead interception-nel. Majd ebből a támadásból Chris Godwin elkapása után TD lesz. Aztán folytatódik egy Lavonte David interception-nel, hogy ebből Chris Godwin megint TD-t csináljon. Aztán két Rams TD jön, Todd Gurley és Gerald Everett által, majd a két perces szünet után Ronald Jones is sikeres ebben a műfajban, míg a végét egy Rams mezőnygól zárja le. Mindezt egy szuszra! 28:17 a Martalócoknak.

III. negyed: Két mezőnygól - Matt Gay rúgása 58 yardról- és egy Shaquil Barrett interception is kevésnek tűnik az igényes fogyasztóknak.

IV. Mert jön a negyedik negyed, hogy azt mondja... Öt másodperc telik el és egy Cameron Brate TD, erre Todd Gurley válaszol, majd Mike Evans 67 yardos TD-je következik, amire Cooper Kupp ad választ, aztán Jameis megdobja a pick six-et, amit Marcus Peters hord vissza, egy Matt Gay mezőnygól, majd slusszpoénként Ndamukong Suh volt csapata ellen szerez egy fumble return TD-t.

Na most ezt már tényleg nem tudom hova tenni! 55 pont! Hirtelen nem néztem utána, de ennyi pontot szerintem még soha nem szerzett egy mérkőzésen a Bucs. Ez ennyire kijött, mint Fitzmagicnek tavaly, vagy tényleg alakul ez a csapat?

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: detroitnews.com