A Panthers beállította a franchise rekordot a labdaszerzések tekintetében

CSAPAT STATISZTIKÁK

- A Carolina-nak hét labdaszerzése volt, öt interception és két fumble recovery. Ezzel beállították a legtöbb defense labdaszerzés franchise-rekordját, amelyet 2004-ben állítottak fel a Rams ellen.
- A Panthers vasárnap 20 pontot szerzett a labdaszerzések után. A Carolina jelenleg a második az NFL-ben 54 pontot szerezve a turnoverek után.


- A Carolina passz rush hét sack-et ért el, hatot az első félidőben. A hat első félidőben szerzett sack szintán franchise rekord beállítás. A Carolina 27 sack-et szerezve vezeti az NFL-t és megdöntötték az 1996-os csapatrekordot, amikor a szezon első hat meccsén a legtöbb sack-et (25) szerezték.
- A védelem a Tampa Bay-t mindössze 42 nettó futott yardon tartotta, a Buccaneers többnyire a passzjátékra támaszkodott. A meccs előtt a Panthers mérkőzésenként 134,4 futott yardot engedett.
- Egy héttel azután, hogy az első félidőben 21 pontot szerzett, a Carolina vasárnap 17 pontot ért el az első félidőben. A Carolina mindössze 36 pontot szerzett az első félidőben az első négy meccs során, most 38-at az elmúlt két héten.
- A Panthers az első félidőben összehozott egy 99 yardos TD drive-ot. A Panthers 2018-ban a Ravens ellen képes volt erre, de ezt megelőzően csak kétszer tudták ezt megcsinálni.
- A Carolina több mint 400 nettó yardot engedett a Tampa Bay elleni győzelem során. A múlt héten a Panthers több mint 500 nettó yardot engedett és a franchise történetében először tudott nyerni ilyen meccsen.

JÁTÉKOS STATISZTIKÁK

Panthers

- Kyle Allen az ötödik győzelmét aratta az ötödik kezdő meccsén. Ezzel megdöntötte Jake Delhomme franchise rekordját (4), aki a leghosszabb győzelmi sorozatot mutatta be Panthers játékosként karrierjének elején.
- Curtis Samuel karrierje során második alkalommal szerzett futott és elkapott TD-t is, az első ilyen meccse az előző szezonban volt a Tampa Bay ellen. Négy elkapással 70 yardot szerezve fejezte be a meccset.
- Christian McCaffrey futott és elkapott TD-t is szerzett, annak ellenére, hogy mindössze 57 scrimmage yardja volt. A Bucs az egyetlen olyan csapat, amely ebben a szezonban 100 scrimmage yard alatt tudta tartani McCaffrey-t, a 2. és a 6. héten is sikerült nekik ez a bravúr.
- James Bradberry két interceptiont szerzett és a csapat legjobbja volt 10 szereléssel. Bradberry most három interceptionnel a csapat legjobbja, holtversenyben a második az NFL-ben.
- Vernon Butler 2 sacket és két kierőszakolt fumble-t ért el, ebből egyet a Carolina meg is szerzett. Butler holtversenyben a harmadik az NFL-ben három kierőszakolt fumble-t szerezve.
- Luke Kuechly-nek hat szerelése és egy interceptionje volt, ami után Samuel TD-vel zárta a támadást. Kuechly interceptionje a 17. volt karrierje során, ezzel az NFL linebackerek között a liga legjobbja, mióta 2012-ben elkezdett játszani a ligában.
- Gerald McCoy 2,5 sacket szerzett, ezek voltak az első sackjei a Panthers csapatában és a korábbi csapata ellen érte el őket.

Buccaneers

- Jameis Winston 400 yardot egy TD-t passzolt, de volt öt interceptionje és egy fumble-je is. Az öt interception karrierjének legrosszabb teljesítménye.
- Shaquil Barrett a meccs előtt a liga legjobbja volt kilenc sackkel, ebből hármat a 2. héten a Carolina ellen szerzett. A Carolina támadófala mindössze egy szerelést engedett Barrett-nak az egész meccsen.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu