Megadom magam!

Azzal kezdem, hogy Jameis Winston játéka, karaktere nekem soha nem tetszett és valószínűleg soha nem is fog. Őrületbe kerget az eladott labdáival, játékostársai buzdítása közben számomra inkább tűnik valami ripacs színésznek, mint igazi vezérnek.

A Colts elleni mérkőzésen eladott három labda, melyből az egyik pick-six lett, nálam bőven elég a pikszisből való kieséshez, még akár egy győztes mérkőzésen is.

Ugyanakkor azt látom, olvasom, hogy a közhangulat nem egyezik az én véleményemmel. Most inkább beszélnek a 456 passzolt yardról, a 4 passzolt touchdown-ról és arról a további egy hatpontosról, amit labdával a kezében szerzett. Ezek valóban elképesztő számok, főleg annak tudatában, hogy a mérkőzés legalább felét úgy játszotta le, hogy a hüvelykujjának egyik csontjában törés keletkezett. Szóval megadom magam és odaadom neki a mérkőzés Kalóza címmel együtt a 3 pontot, hadd jöjjön ki a negatív tartományból.

Chris Godwin-nak át kell vennie a stafétát Mike Evans-től, akit már nem fogunk a pályán látni idén! Viszont ez nem újkeletű feladat számára, hiszen párszor megtette már az idei szezonban. Godwin már jóval 1000 elkapott yard felett jár 2019-ben és ezt most további 91-gyel megtoldotta. A felé dobott labdák szinte halálbiztosan célba érnek, ráadásul a Colts ellen még 2 szerelése is volt - több mint sok védőnek-, hála Winston interception-einek. 2 ponttal jutalmazom.

Shaq Barrett sem kíván nagyon leszakadni. Bár a védelem nem túlzottan dicsérhető a vasárnap látottak miatt, Barrett folytatja, amit elkezdett. Több ízben nyomás alá tudta helyezni Brissettet, bár sack-je most csak egy közös volt William Gholston-nal. 1 pont jár ezért.

Fél pontért kezdjük az elkapókkal! Ezúttal szinte mindenki nagy segítségére volt irányítójának. Cam Brate, Breshad Perriman, Justin Watson, O.J. Howard és még Mike Evans is azzal az egy nagy megmozdulásával jó teljesítményt nyújtott. A 456 yardban nekik is nagy szerepük volt.

A védelem mint írtam nem brillírozott. Devin White-tól az 5 szerelés nem lenne sok, de a kierőszakolt labdavesztésével mindjárt más megítélés alá esnek a dolgok.

Carlton Davis mellett bár született egy touchdown, a mérkőzés java részében jól dolgozott. Ő volt az egyetlen a secondary-ben, aki igazán azt csinálta, amit egy defensive back-nek kell. Ennek az eredménye 3 levédekezett passzkísérlet.

De akkor térjünk is rá a hibákra! A védelemben szinte mindenki hibázott és szépen el is osztották a hibákat egymás között. Ugyanakkor azt meg kell jegyezni, hogy a safety pozíció különösen érzékeny most a Bucs D-ben. Andrew Adams kezdőként futott ki a Colts elleni mérkőzésre, de azt hiszem megegyezhetünk benne, ő nem kezdő kaliber. Ezen a mérkőzésen egy touchdown-t és egy nagy játékot engedett, ami úgy gondolom egy jobb támadó egység ellen még több lett volna. Ez a poszt feltétlen minőségi erősítést igényelne, de úgy gondolom ez a secondary-re úgy általában igaz.

A támadófalból újfent nem tudok kiemelni senkit. Az irányító megvédésében ezúttal jól dolgoztak, különösen a fal jobb oldala. Ugyanakkor a futás blokkolás ezen a mérkőzésen sem ment. Rendkívül sótlan ez a fal, annak ellenére, hogy egy fokkal jobban teljesítenek, mint az elmúlt években.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: fanduel.com