Christian McCaffrey elérte a 2000 yardot

CSAPAT STATISZTIKÁK

- A Carolina összesen 414 nettó yardot ért el támadásban, a Panthers a negyedik alkalommal jutott 400 yard fölé, a Green Bay elleni, 9. heti meccs óta először.
- A Panthers 5/11-es harmadik down-os mutatót produkált (45%), ez a legjobb third down mutató a Houston elleni, 4. heti meccs óta.
- A Carolina 3-1-re elveszítette a turnover csatát, a Panthers a 8. hét óta a legrosszabb, -14-es  turnover mutatóval rendelkezik a ligában.
- A Seattle összesen 154 yardot futott, a Panthers 145 futott yardot szerzett. Ez a szezonban a negyedik legtöbb futott yard egy meccsen a Carolina csapatától.

JÁTÉKOS STATISZTIKÁK

Panthers

- Christian McCaffrey 87 yardot és két TD-t futott, miközben nyolc elkapással 88 yardot szerzett. Ez volt McCaffrey hatodik olyan meccse ebben a szezonban, amikor legalább 175 scrimmage yardig jutott, ez a legtöbb az NFL-ben.
- McCaffrey összesen 2121 scrimmage yardot szerzett a szezonban, megdöntve Steve Smith rekordját (1994 yard, 2001) és az NFL történetének 15. olyan játékosa lett, aki az első három szezonjának valamelyikében több mint 2100 scrimmage yardot szerzett.
- McCaffrey karrierje során 12. alkalommal szerzett legalább 2 TD-t egy meccsen, megdöntve ezzel DeAngelo Williams (11) franchise rekordját.
- DJ Moore nyolc elkapással 113 yardot szerzett, ez volt a negyedik 100 elkapott yardos meccse ebben a szezonban. Moore-nak jelenleg 1174 elkapott yardja van, ez a franchise történelme során a hetedik legjobb eredmény egy szezonban.
- Curtis Samuelnek 31 elkapott és 23 futott yardot szerzett kilenc játékból. Samuel a legjobb az összes NFL elkapó között 126 futott yarddal.
- Tre Boston a második félidőben megszerezte a harmadik interception-jét ebben a szezonban. Jelenleg holtversenyben a csapat legjobbja James Bradberry és Donte Jackson társaságában az interception-ök számát tekintve.
- Luke Kuechly a meccs legjobbja volt 17 szereléssel, emellett volt még két irányító siettetése is. Jelenleg a harmadik az NFL-ben a szezonban elért 131 szerelésével.
- Bruce Irvin egy sack-et szerzett, most 6,5 sack-je van ebben a szezonban, ezzel a második a csapatban.
- Joey Slye értékesített egy 52 yardos mezőnygólt, ez a hetedik legalább 50 yardos field goal-ja volt ebben a szezonban. Most már Slye tartja a franchise rekordot az egy szezonban elért legalább 50 yardos mezőnygólok számának tekintetében, megelőzve Graham Gano-t (6, 2013).

Seahawks

Chris Carson 133 yardot és két TD-t futott. Ez volt Carson hatodik olyan meccse ebben a szezonban, amikor több mint 100 futott yardot ért el, miközben a negyedik helyen áll a ligában a futott yardok számát tekintve.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu