David Tepper Cam Newton-ról: "A kérdés az, mennyire egészséges?"

Miután bejelentették a helyi tanárok és diákok számára szánt jókora adományt, a Panthers tulajdonosát, David Tepper-t megkérdezték Cam Newton helyzetéről a csapat 2020-as szezonra történő felkészülése kapcsán.

Amikor az egykori MVP irányítóra terelődik a szó, aki a 2019-es szezon nagy részét láb sérülés miatt kihagyta, az egészség lesz a meghatározó faktor. Tepper ezt következetesen ki is mondja. Kedden is megismételte ezt a véleményét.

“Újra és újra elmondom, a kérdés az, mennyire egészséges?” mondta Tepper. “Ez az első és legfontosabb kérdés. Minden ebből indul ki. Sokféle dolog történhet. Először is – egészséges? Mondd ki, aztán beszélhetünk.”

Tepper-t megkérdezték az asszisztens edzőkről is, akiket Matt Rhule hozott ide az első stábjába, konkrétan a támadó koordinátor Joe Brady-re utalva.

“Rhule-lal és Brady-vel olyan embereket kaptunk, akik tényleg tehetségesek.” mondta Tepper. “Nem akarok túl sok bizalmat adni senkinek, de láthattuk, mi történt az irányító Joe Burrow-val az LSU csapatánál. Ha megnézzük Matt-et és hogy mit ért el más csapatoknál, azt hiszem, hogy ezzel a stábbal nálunk vannak a legjobb tehetséggondozók a bajnokságban.

“Ki kell kitalálnunk, hogy mit csinálunk a játékosokkal, ki egészséges vagy nem egészséges. Mindent meg fogunk oldani. Ez nagyon izgalmas. Van valamink, ami értelmet ad az embereknek. Ez egy kicsit más, mint máshol. Azt hiszem, mindenkinek izgatottnak kell lennie emiatt.” tette hozzá Tepper.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu