Baker Mayfield hajóútra viszi a csapategységét

Mit tesz egy kalóz? Hajóra száll! Itt most kivételesen nem fosztogatásról lesz szó. Az új irányító, Baker Mayfield a legmagasabb licitálással nyert el egy hajóutat Mike Evans alapítványának a gáláján. Erre a nyár során történő útra Baker magával viszi a teljes támadó csapategységet, mintegy csapatépítő tréning gyanánt.

Nem azért mondom, de Mayfield sokkal jobban magévá teszi a közösségi életet Tampában, mint a több éve ott élő Kyle Trask. Golfozott Bruce Arians alapítványi rendezvényén, helyi Lightning és Rays mérkőzésekre jár csapattársaival.

Ez ám a beilleszkedés, ami miatt a többiek lényegében el is fogadták őt. Így aztán itt van még egy nehézség az irányító versenyben Kyle Trask számára. A mini camp alatt Mayfield így is egy nappal többet kapott az első csapattal, mint említett ellenlábasa.

Hacsak nem produkál valami fergetegesen jó training campet és előszezont Trask, vajmi kevés esélye van, hogy szeptemberben kivezesse a kezdőt. Akkor csak egyvalami segíthet neki. Csapattársának a sérülése, amitől az ég óvja Martalócainkat!

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: bucsnation.com