Darren Waller-t nem sokkolta az elcserélése

Darren Waller tight end új fejezetet kezd a profi pályafutásában. Miután az elmúlt öt szezont a Las Vegas Raidersnél töltötte ebben az offseasonban elcserélték a New York Giants-el. Waller azt állította, hogy nem lepte meg a lépés, de bevallotta, hogy nem számított arra, hogy New Yorkba költözik.

"Nem teljesen sokkolt" - mondta Waller az Adam Hillnek adott interjújában (Las Vegas Review-Journal). "Hallottam néhány dolgot. Az év során különböző pillanatokban hallottam, hogy lehet, hogy elcserélnek, de az is lehet, hogy nem. Szóval a tényleges esemény nem volt túl sokkoló. De arra nem számítottam, hogy a Giants lesz az."

Waller számára biztosan nem ismeretlen az újrakezdés. A 2015-ös Draft hatodik körében választotta ki a Baltimore Ravens de nem kapott sok szerepet. A 2017-es szezont teljes egészében kihagyta mert droghasználat és alkohol miatt teljes szezonos eltiltást kapott a ligától. Ezután csatlakozott a Raidershez majd kétszer átlépte az 1.000 elkapott yardot (korábban összesen 103 yadja volt) és bekerült a Pro Bowl keretbe.

 

 

Fotó: twitter.com