Megkapta megaszerződését a Cowboys cornerbackje

Trevon Diggs számára eljött a fizetésnap. A Dallas Cowboys a mai napon ötéves, 97 millió dolláros szerződést kötött a kétszeres Pro Bowl-er cornerbackjével. Diggs teljes keresete az ösztönzőkkel együtt elérheti a 104 millió dollárt.

Diggs új szerződésének éves átlaga 19.4 millió dollár amivel a legjobban fizetett cornerbackek közé került. A New Orleans Saints cornerbackjével, Marshon Lattimore-al holtversenyben az ötödik helyen áll. Az első helyen Jaire Alexander (Green Bay Packers) áll az éves 21 millió dollárjával.

Diggs-t a 2020-as Draft második körében választotta ki a Cowboys így idén lép újonc szerződésének utolsó évébe. Az újonc szerződése alapján idén 4.3 millió dolláros alapfizetés járt neki így jelentősen meg fog ugrani a bankszámlája.

Hároméves pályafutása alatt már 17 interceptiont szerzett amivel megérdemli a nagy szerződést de sok mutatóban igencsak alulteljesít. 165 elkapást engedélyezett 1.888 elkapott yardért. Az elmúlt három évben az elkapásokban a 14. legtöbbet, yardban a második legtöbbet engedte.

Fotó: twitter.com