A Commanders az egész szezont az értékelésre szánja de ez könnyen megváltozhat

Amikor Josh Harris, a Washington Commanders tulajdonosa júliusban hivatalosan is átvette a franchise-t, nem hajtott végre nagyszabású változtatásokat, hanem úgy döntött, hogy egy év alatt alaposan kiértékeli a megvásárolt csapatot.

A tervezett türelem kiterjed Ron Rivera edző és a többi, jelenleg Washingtonban dolgozó edző munkahelyi helyzetére, valamint a front office-ban dolgozókra is. Források szerint a cél az volt, hogy az egész szezont kihasználják.

Harris és a csapat vezetői továbbra is azzal számolnak, hogy az alapszakasz utolsó mérkőzése után (ha a Commanders nem jut be a rájátszásba) értékelik Rivera munkásságát, mivel döntő fontosságú holtszezonba lépnek.

A Commanders azonban a mai, Dallas Cowboys elleni hálaadásnapi meccsre egy olyan vereség után indulnak, amelyről Rivera elismerte, hogy "biztos, hogy ez volt a mélypont". Az a brutális vereség a Giants ellen, egy olyan csapat ellen, amely a nem draftolt újonc irányítót, Tommy DeVitót kezdette, nagyon fájt.

Ami nem világos a csapat számára a csütörtöki meccs előtt, hogy a múlt heti, Giants elleni megsemmisítő vereség, párosulva a Cowboys elleni kiütéses vereséggel (ha az ma történne), változtatna-e a terveken.

Fotó: washingtonwire.usatoday.com