Az üvöltözés ellenére Sean Payton remek kapcsolatban van Russell Wilson-al

A Denver Broncos szombat esti, Detroit Lions elleni vereségének harmadik negyedében láthatóan igen frusztráltak voltak a vendégeknél. Miután több mint 36 óra állt rendelkezésre, Sean Payton vezetőedző magyarázatot adott arra, hogy miért látták őt Russell Wilson irányító arcába üvölteni, miután a Broncos elbukott egy helyzetet.

A legfontosabb, ami Payton szájából elhangzott: kitörése nem a belső viszálykodás jele. Ami jó hír a szurkolók számára mert a borzasztó gyenge kezdés után esélyük van a playoffra.

"Nincs több mondanivalóm" - mondta Payton hétfőn, amikor megkérdezték tőle, hogy van-e még valami mondanivalója az interakcióval kapcsolatban. "Ezt biztosan, tudod, a játék intenzitása, a pillanat hevülete, mindezek a dolgok. De semmi többet nem tudok hozzáfűzni".

Payton hozzátette, hogy nem foglalkozott az üggyel sem a csapattal, sem Wilsonnal, mert nem volt mit megbeszélni, és a szombati meccs óta nem tartottak csapatmegbeszélést és kijelentette, hogy Ő és Wilson "remek kapcsolatban vannak".

sportmania.png

Fotó és videó: twitter.com