A Patriots szerződtette Bo Scaife-t

A New England Patriots csapata a mai napon bejelentette, hogy szerződtette a veterán tight endet Bo Scaife és megerősítette, hogy menesztette a defensive end Markell Carter-t.

A jelenleg 31 éves Bo Scaife-t a 2005-ös Draft hatodik körében választotta ki a Tennessee Titans csapata. Karrierje alatt 2.383 yardot és 12 touchdownt szerzett. 2009-ben a legjobb szezonját követően franchise taget kapott a Titanstől.

2011-ben már nem tudta felvenni a versenyt a fiatal tight end párossal Jared Cook-al és Craig Stevens-el, így a tavalyi lockoutot követően távozott Tennesseeből. A Cincinnati Bengalsnál folytatta a pályafutását, egyéves 1 millió dolláros szerzősét kötött a csapattal, de még az előszezonban megsérült és az egész tavalyi szezont sérültlistán töltötte.

A linebacker/defensive end Markell Carter-t a tavalyi Draft hatodik körében választotta ki a Patriots. Három tackle-je volt az előszezonban, majd menesztette a csapat. Ezt követően ismét szerződtették, de már csak a gyakorló csapatba. Tavaly novemberig a tartalékcsapatban heti 5.700 és 8.820 dollár között keresett, majd ezt követően a fizetése heti 18.000-re emelkedett. A vesztes Super Bowl után egy egyéves 390.000 dolláros szerződést kötöttek vele.

(nfl.com)