A Vikings eltradeli Percy Harvin-t

Napokon belül végére érhet a huzavona Percy Harvin körül, mivel a Vikings megpróbálja gyorsan eltradelni. A vasárnapi napon napvilágot láttak olyan hírek, hogy a Minnesota Vikings az idei holtszezonban eltradeli az elkapó Percy Harvin-t.

Már a tavaly holtidényben sem volt zökkenőmentes a játékos és csapat között állapot, mivel Harvin elégedetlen volt a játékidejével, de leginkább a fizetésével. Tudni illik, hogy Percy még az újonc szerződésével játszik és mindenképp szeretné meghosszabbítani és sokkal több pénzt kérni. Ebbe a Vikings nem igazán menne bele, mert ők azt szeretnék, hogy Harvin töltse ki a szerződését és egy év múlva újat kötnek vele.

Ez sehogyan sincs az elkapó ínyére és nemtetszését fejezte ki a dologgal kapcsolatban.

Az utolsó szerződéses évében, azaz 2013-ban összesen 2.9 millió dollárt kapna a kontraktus értelmében, de ez neki kevés.

Ennek tudatában vasárnap  olyan híreket kaptunk a Vikings-tól, hogy megpróbálják minél gyorsabban elcserélni egy másik csapattal.

Decemberben szó esett arról, hogy Harvin-ért a Vikings csak második vagy harmadik körös draft picket kapna, többre nem lenne reális esélye.

Ez a helyzet mostanra sem változott, így vagy egy játékos, vagy egy draft pick fog érkezni napokon belül Harvin-ért cserébe. Még a mostani elcseréléssel jobban járna a Vikings, mint ha várna még egy évet, mivel akkor ha rárakná a franchise tag-et, akkor is sokkal alacsonyabb lenne az érte kapott pick vagy játékos.

Napokon belül eldőlhet, hogy hol folytatja pályafutását az elkapó.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Képek: minnesota.cbslocal.com