A Draft első napjáról lemaradó legjobb játékosok

A Draft első napja igen sok meglepetéssel szolgált és ezáltal még rengeteg, korábban elsőkörösnek jósolt játékos maradt csapat nélkül. A Notre Dame linebacker Manti Te'o, a West Virginia irányítója Geno Smith, a USC irányítója Matt Barkley és még sokan mások is csapat nélkül állnak az első napot követően. Az első körben nem választottak futót, de a második körben már biztosan ki fognak választani minimum egy running backet is. Az nfl.com szakértőjének, Mike Mayock-nak a legjobb 100 játékost tartalmazó listáját alapul véve a legjobb elérhető játékosok sorrendje a következő:

1. Eddie Lacy, RB, Alabama: Az évfolyam legjobb futója, kitűnő választás lehet az Arizona Cardinals vagy a Steelers számára a második körben.

2. Geno Smith, QB, West Virginia: Valószínűleg kiválasztja a Jacksonville Jaguars a második kör első választásakor de ha mégsem akkor a Philadelphia Eagles, a New York Jets, a Tampa Bay Buccaneers játékosa lehet.

3. Jonathan Cyprien, FS, Florida International. Nagy területet képes befogni a gyorsaságával, sok évig kezdő lehet az NFL-ben.

4. Menelik Watson, OT, Florida State. A támadófalemberek éve, úgyhogy ki fogják választani a második körben.

5. Tank Carradine, DE, Florida State. Tehetséges pass rusher, talán a korábbi csapattársánál Bjoern Werner-nél is tehetségesebb pedig Őt kiválasztották az első körben.

6. Ryan Nassib, QB, Syracuse. Smith helyett Őt is választhatja a Jaguars. Ha nem akkor marad az Eagles, a Jets és a Buccaneers.

7. Arthur Brown, LB, Kansas State. Nagy linebacker "harc" várható a második napon amibe beszáll majd Brown, Te'o és Minter is.

8. Jamar Taylor, CB, Boise State. Hosszútávon kezdő lehet az NFL szinte bármelyik csapatában.

9. Jesse Williams, DT, Alabama. A defensive tackle első napos harcát elvesztette, de a második napon már biztosan kiválasztja valamelyik csapat.

10. Manti Te'o, LB, Notre Dame. Pár hónapja elsőkörös ígéret volt. Biztosan el fog kelni a második korai szakaszában. A Lions lehet a csapata.

11. Kevin Minter, ILB, LSU

12. Justin Hunter, WR, Tennessee

13. Keenan Allen, WR, California

14. D.J. Swearinger, SS, South Carolina

15. Margus Hunt, DE, SMU

16. Matt Barkley, QB, USC

17. Zach Ertz, TE, Stanford

18. Cornelius Washington, OLB, Georgia

19. Terron Armstead, OT, Arkansas-Pine Bluff

20. Giovani Bernard, RB, North Carolina

(nfl.com, Fotó: media.cleveland.com)

Címkék: nfldraft