Nem súlyos Reggie Bush sérülése

A Detroit Lions nagyon optimista a running back Reggie Bush sérülésével kapcsolatban. A futó térdsérülést szenvedett az Arizona Cardinals elleni 25-21-re elvesztett mérkőzés első negyedében. Bush még megpróbált visszatérni a harmadik negyed elején, de két kísérlet után kiszállt a mérkőzésből.

"Nagyon biztatóak a tesztek eredményei. Vannak fájdalmai de semmi olyan ami miatt hosszútávon kiesne. Nagyon nehéz találgatni a sérülésekkel kapcsolatban. Ezért én általában nem szoktam." - nyilatkozta Jim Schwartz a Detroit Lions vezetőedzője.

Schwartz nem volt túl bőbeszédű és szinte semmi konkrétumot sem árult el, így még nem lehet biztosan tudni, hogy Bush pályára léphet-e a hétvégi Washington Redskins elleni mérkőzésen. Kiesésével a Lions elvesztené az egyik legveszélyesebb támadófegyverét.

A Cardinals elleni mérkőzés második félidejében a Lions támadóegysége teljesen szétesett és csak négy first down-t szereztek. Bush jelenléte egyensúlyt teremt a támadójátékban és nélküle csak a tavaly látott egydimenziós támadójátékra képesek.

Bush az első játékhéten 90 futott yardot, 101 elkapott yardot és 1 elkapott touchdownt szerzett. A szabadügynök running back szerződtetésével nem csak a futójátékot élesztette fel a Lions hanem Calvin "Megatron" Johnson mellé egy veszélyes célpontot kapott Matthew Stafford.

(nfl.com, Fotó: sbnation.com)