Charlie Johnson még 2 évig Viking marad

Charlie Johnson_1A szombati napon a támadó falember újabb elkötelezte magát a Minnesota csapatával. Szombaton megújította szerződését a Vikings egyetlen Super Bowl gyűrűvel rendelkező játékosa, Charlie Johnson. Johnson 2011 óta képviseli csapatunkat és mióta itt van minden mérkőzésen kezdő volt. A tavalyi éve nem sikerült valami fényesen akárcsak a többi O-line embernek. Johsnon a PFF rangsora alapján csak a 103. legjobb guard volt a ligában a 144-ből.

Várható volt, hogy visszahozzák őt, mert a támadófal-ból is hiányoznak emberek, így Johnson visszatérésével valamelyest javult a helyzet, bár sokan azt találgatják, hogy már csak backup lesz. 2 évre írt alá és szezononként 2.5 millió dollárt kereshet, bár garantált összegről nem esett konkrétan szó.

Logikus volt a visszaigazolása, mert szerintem a DRAFT-on nem a guard posztot akarjuk megerősíteni. Sokkal égetőbb a LB és QB helyzet annál, minthogy újra támadó falembert hozzunk az első körben. Ha Johnson idén is kezdő lesz, akkor egymás után a harmadik szezonnak futunk neki ugyanazzal a támadó fallal.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com