Benjamin MRI vizsgálaton esett át

Az MRI az újonc elkapó Kelvin Benjamin térdében csont zúzódást mutatott, de nem látszott egyéb károsodás, erősítette meg a Panthers vezetőedzője, Ron Rivera .

"Végre egy kis jó hír," mondta Rivera, amikor bejelentette a hírt a médiának. "Ez a csont zúzódás jobb, mint bármi más. Ez stabil. Minden rendben van. Semmi egyéb sérülés."

Rivera azt mondta, nem igazán készít menetrendet Benjamin visszatérésére, de úgy gondolja, néhány napról van szó, nem pedig hetekről.

"Ez csak annyi, hogy a csont megnyugodjon, hogy a duzzanat elmúljon, akkor beszélhetünk majd az edzésekről," mondta Rivera. "Lehet, hogy néhány nap, de nem igazán fair egy időkeretet mondani ezen a ponton."

Benjamin hétfőn reggel készen állt az edzésre, de az erőnléti edzők inkább elküldték az első körös választást egy MRI vizsgálatra egy nappal azután, hogy beütötte a térdét egy defensive back-be az edzésen.

Rivera egy "elővigyázatosági MRI"-t rendelt el a következő hétfőn esedékes edzésen, megjegyezve, hogy Benjamin képes volt felvenni a harcot a kellemetlen érzéssel, és vasárnap befejezte az edzést a korán elszenvedett ütés ellenére is.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu