Elfogytak a Panthers running backjei

A vasárnapi mérkőzés második félidejében, a Detroit Lions ellen a Panthers-nek egy egészséges running back-je maradt. DeAngelo Williams inaktív volt comb sérülés miatt, a fullback Mike Tolbert megsérült a gólvonalon és Fozzy Whittaker is lesérült a speciális csapatban.

Ez azt jelentette, hogy Jonathan Stewart, aki Williams helyett kezdett, az utolsó állva maradt futó volt. De Ron Rivera néhány biztató hírt osztott meg a Carolina kopott backfield-jéről.

"Mike rendben van. Egy kicsit még fáj neki," mondta Rivera. "Meglátjuk, hogyan halad a kezelés.

Whittaker sérülését Rivera a "hétről-hétre" kategóriába sorolta. Williams várhatóan visszatér az edzésekhez ezen a héten.

"DeAngelo elég jól néz ki," mondta Rivera. "Meglátjuk, hogy szerdán hogy szerepel az edzésen."

Kalil többet vár az O-Line-tól:

Stewart 15 futásból 37 yardot szerzett, de a számok nem mutatják az igazi teljesítményét. Tekintélyt parancsoló futásai voltak egész nap, nem volt hajlandó lemenni az első contact-nál - a 2 yardos touchdown futása a negyedik negyedben egy tökéletes példa erre. 

A center Ryan Kalil áradozott Stewart kemény futásairól, ami kihívás elé állítja a támadófalat. 

"Képzeld el, mi lett volna ha egy kicsit jobban zárunk neki," mondta Kalil. 

A Pro Bowl-er center úgy véli, a Panthers-nek sok javítanivalója van elöl. 

"Azt hiszem, ez a támadófal nem csinált elég jó munkát. Azt hiszem, van egy elég jó csoportunk ahhoz, hogy nagyszerű futójátékunk legyen." mondta Kalil. 

Safety forgás: Az 1. héten Charles Godfrey a védekező játékok 71 százalékában (40 play) strong safety volt. Roman Harper csak 34 százalékban (19 play).

A 2. héten Harper a védekező játékok 90 százalékában (65 play) játszott strong safety-t, és Godfrey mindössze 10 százalékban (hét play).

Rivera szerint a Panthers továbbra is forgatja a játékosokat az aktuális ellenfél személyei és erősségei alapján.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu