Running back nélkül maradt a Bills

A Buffalo Bills hazai pályán 17-16-ra legyőzte a Minnesota Vikings csapatát de nagy árat fizettek a győzelemért. A mérkőzésen megsérült a Bills két running backje Fred Jackson (ágyék) és C.J. Spiller (törött kulcscsont) is. Jackson-nak előreláthatólag négy hetet kell kihagynia de Spiller számára véget ért az idei szezon így a Bills-nek a legtöbbet foglalkoztatott játékosa nélkül kell befejezni az alapszakaszt.

Jackson s buffaloi WGR-AM rádiónak adott nyilatkozatában megerősítette, hogy az Ő esetében nem lesz szükség műtéti beavatkozásra így a rehabilitációja az ilyenkor szokásosnak számító négy hetet vesz majd igénybe. Jackson-nal ellentétben Spiller tegnap már át is esett a műtéti beavatkozása.

A két kezdő futó kiesése után a Bills-nek a keret egyetlen aktív running backjére Anthony Dixon-ra kell majd építenie a jövőben aki 27 futókísérletből 137 futott yardot szerzett az idei szezonban. Mellette ott van még a Philadelphia Eagles-től egy negyedik körös pickért megszerzett Bryce Brown is de Ő az eddigi hét mérkőzés mindegyikén inaktív volt.

(nfl.com, Fotó: chatsports.com)