Vizsgálat indul a Seahawks védője ellen

A Pomona-i rendőrség megerősítette, hogy vizsgálat indul a Seattle Seahawks cornerbackje Brandon Browner ellen. Egyelőre több a kérdés mint a tény az üggyel kapcsolatban. Annyi biztos, hogy az eset tegnap este történt és erőszak, támadás miatt kerülhet bajba Browner.

A rendőrséget este 8 órakor riasztották, az állítólagos áldozat elmondás szerint Browner megtámadta Őt az úttesten. A sértett nem ismeretlen a számára ugyanis a védő gyerekeinek a nagyapja hívta ki a rendőrséget akinek a hírek szerint a keze sérült meg a "támadás" során.

A nagypapa elmondása szerint a támadást vita előzte meg. Browner a rendőrök kiérkezésekor már nem volt a helyszínen. A hírt a botrányokkal foglalkozó TMZ csatorna hozta nyilvánosságra így jelenleg nem kell mindent komolyan venni. Jelenleg mindenkit állítólagos támadóként és állítólagos áldozatként emlegetnek.

A jelenleg 31 éves játékos indult a 2005-ös Drafton de egyetlen csapat sem választotta ki. Draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Denver Broncos-hoz de megsérült az előszezonban és ki kellett hagynia az egész újonc szezonját.

2006 elején a Broncos megvált tőle majd később a Calgary Stampeders (2007-2010) játékosa volt. 2011-ben csatlakozott a Seahawks-hoz és komoly sikereket ért el a Legion of Boom tagjaként. Richard Sherman mellett 10 interceptiont szerzett és a liga egyik legrettegettebb egységének a tagja volt.

2014-ben a New England Patriots játékosa lett és zsinórban másodszor is Super Bowlt nyert a csapatával. A tavalyi szezont a New Orleans Saints csapatánál töltötte de  katasztrofálisan teljesített és a gyenge év után idén visszatért korábbi sikereinek helyszínére. Egy ilyen balhé a legkevésbé hiányzott neki a "visszatérő" szezon előtt.

(nfl.com, Fotó: blacksportsonline.com)