Akiktől több kell a Giants-nél

Bye weeken vagyunk és közeleg a szezon második fele, így itt az idő kis áttekintést tartani arról, hogy kik azok a játékosok akiktől több kell.

Rashad Jennings

Jól kezdte a szezont, de utána visszaesett. Ő kapta a legtöbb lehetőséget a running backek közül, de még mindig Shane Vereen vezet a futott yardok számában. Nagyon visszavetette a kézsérülése, azóta sokkal óvatosabban játszik. Ez azonban kevés, még akkor is ha gondok voltak a játékhívással és a blokkolással is. Orleans Darkwa nem kap lehetőséget és Paul Perkins elől is értékes snapeket vesz el.

Larry Donnell

Vagy mondjam inkább azt, hogy pályára se kerüljön? Anno a szívóssága miatt került keretbe és kezdetben komoly fegyver volt a passzjátékban, de folyamatosan építette le magát. A blokkoláshoz továbbra sem nagyon ért és mikor megkapja a labdát akkor sem megbízható. Elkapás után nem tud yardokat hozni, ráadásul legutóbb az ő fumble-jével indult a meccs.

Ereck Flowers

Látható rajta a javulás, ligaátlag szinen teljesít és az elmúlt két mérkőzése jól sikerült, de továbbra is inkonzisztens. Bármelyik héten képes lehet egy visszaesésre és ez nem egy jó hír akkor ha ő a vakoldali tackle-d. A fizikai képességei megvannak ahhoz, hogy ezen a poszton szerepeljen, azt pedig majd a jövő eldönti, hogy valóban képes lesz-e erre.

Weston Richburg

Tavaly a liga egyik legjobb centere volt és idén sincs rá különösebb panasz, de az egy évvel ezelőtti szintet nem tudta hozni. Az erősebb DT-k ellen szenved és a Redskins ellen ki is állították. Persze a munkamorálja remek, így azt hiszem nem lesz azzal probléma, hogy visszaküzdje magát.

Olivier Vernon

Nagy pénzért érkezett, jól kezdett az előszezonban, a tétmérkőzéseken azonban nem hozza azt a szintet amit várnánk tőle. Jennings-hez hasonlóan ő is bajlódott a kezével, emiatt átkerült a védőfal bal oldalára ami hozott is némi javulást, így reménykedhetünk benne, hogy tényleg csak néhány hetes visszaesésről van szó. Nyomást tud helyezni az irányítóra és sok szerelést is szerez, de egy ilyen kaliberű játékostól a sackek is kellenek.

Owa Odighizuwa

Nem tudta beverekedni magát a rotációba, megkockáztatom, hogy jelenleg ő a leggyengébb defensive endünk. Csak a Ravens elleni büntetése emlékezetes ez pedig roppant kevés egy olyan 3. körös játékostól akit az első kör végére vártak.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu