Everson Griffen közleményt adott ki az Instagramon

Everson Griffen még a múlthéten került kórházba, ahol megállapították súlyos mentális problémákkal küzd, emiatt nem játszhat mérkőzéseken, sőt edzésen sem vehet részt.

Az Instagram-ra írt pár sort, amiben elmondja, hogy sajnálja ami történt, idővel mindenkinek beszámol, hogy mi volt vele. Leírja, hogy hosszabb időre lesz szüksége, így nem tudja azt sem, hogy mikor tud majd visszatérni a football-hoz, de ha ez megtörténik, akkor egy új, fejlettebb Griffen-t fogunk látni.

Bízunk benne, hogy hamarosan ismét a pályán láthatjuk Sack Daddy-t, mert nagyon nagy szüksége van rá a védelemnek és persze az egész csapatnak.

„Az elmúlt hét eseményei nagyon sok kérdést vetettek fel és szeretnék mindenkitől elnézést kérni akire ez hatással volt. Jelenleg a személyes dolgaim megoldására koncentrálok, amikkel hosszú ideje küzdök. Amint eljön az ideje, hogy megoldjam ezeket a kérdéseket, akkor remélem, hogy megoszthatom a történetemet mindenkivel.

Rendkívül hálás vagyok a támogatásért, amelyet a családomtól, a Vikings-tól, a csapattársaimtól és a hatalmas rajongói táborunktól kaptam.

Elnézést kérek, hogy nem tudtam a csapattársaimat a pályán segíteni, de egyelőre nincs pontos időpontja, hogy mikor tudok visszatérni. Azonban megígérem, hogy egy sokkal fejlettebb személyként és játékosként fogok visszatérni.”

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: espn.com