Herzlich szerint nem Manninggel akarja folytatni Gettleman

Érdekeset nyilatkozott Mark Herzlich, aki szerint irányítóváltás jöhet, legalábbis ezt olvasta ki Dave Gettleman legutóbbi sajtótájékoztatójából. A linebacker a következőket nyilatkozta a GM-ről:

"Nem Manningben látja a jövőt. Egyáltalán nem akarta kommentálni a helyzetet, de szabadon engedte kicsit az érzelmeit, amelyek elárulhatják, hogy mit is szeretne tenni. Mind a Giants-nek, mind Eli-nak más lenne az ideális. A csapat számára az, hogyha ki tudnák harcolni a fizetéscsökkentést és újabb egy évig megtartják, hogy mentorálhasson egy fiatal QB-t. Sokan (köztük én is) azt gondolták, hogy ez már idén bekövetkezik."

Csak tippelni tudunk arról, hogy mi lesz az idei évi stratégiánk, de elképzelhető, hogy bekövetkezik Herzlich jóslata. Tavaly egyértelműen kitartott Manning mellett a front és ugyan bíztam benne, hogy megkezdjük a generációváltást, de nem sok esélyt láttam rá. Jelenleg azonban másképp gondolom, a legutóbbi sajtótájékoztatón kapott el engem is először az a gondolat, hogy először van valódi esélyünk arra, hogy az első körben draftoljunk egy QB-t. Vajon tényleg így is lesz?

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu