A Titans és a Patriots a legesélyesebb DeAndre Hopkins szerződtetésére

img_8761.jpeg
Az idei offseason egyik leghosszabb szappanoperájává a DeAndre Hopkins ügy vált (meg a Dalvin Cook ügy). Az Arizona Cardinals megvált az elkapótól és amióta kilépett a szabadügynökpiacra szinte naponta új hír jelenik meg arról, hogy hol fogja folytatni a pályafutását.

Az NFL bennfentese, James Fowler az ESPN SportsCenter műsorában a napokban arról beszélt, hogy jelenleg a Tennessee Titans és a New England Patriots vezet a Hopkins aláírásáért folytatott versenyben.

Nem is olyan régen még biztosra vettem, hogy Hopkins sok csapatnál folytathatja de a Patriots nem lesz az esélyesek között Bill O'Brien személye miatt. A Hazafiak jelenlegi offensive koordinátora korábban Hopkins vezetőedzője volt a Houston Texans-nál és tulajdonképpen Ő küldte Arizónába mert nem tetszett neki az elkapó életmódja.

A múlt heti DeVante Parker hosszabbítás első hallásra ugyancsak azt sugallta, hogy kútba esett a Hopkins ügy azonban a szerződés részleteit ismerve (és Ja'Whaun Bentley szerződése is) inkább azt kell mondani, hogy helyet képeztek Hopkins érkezésének.

Fowler kitért a szabadügynökpiac másik sokat emlegetett játékosára, Dalvin Cookra is. Meglátása szerint nem lenne meglepő, hogy ha a Minnesota Vikings korábbi running backje is Foxboroughban kötne ki. Elmondása szerint a vezetőség versenyképes partnert szeretne Rhamondre Stevenson-nak.

Fotó: twitter.com