A Packers lecsapna Sam Darnoldra?!

A Green Bay Packersnek hosszú éveken keresztül megvolt a stabil kezdőirányítója azonban Aaron Rodgers távozott az offseasonban. Ez azt jelenti, hogy Jordan Love lesz a kezdő a Sajftfejűeknél de mögötte nagyon vékony a csapat irányítósora.

Love mellett irányítóként csak Danny Etling és Sean Clifford szerepel a Packers rosterén. Ez pedig nem túlságosan veretes névsor és így nem meglepő ha erősítésen gondolkodik a csapat vezetősége. A hírek szerint pedig már meg is van a kiszemeltjük.

Ez pedig nem más mint Sam Darnold. A New York Jets korábbi harmadik helyen kiválasztott játékosa két évig a Carolina Panthers csapatánál próbálkozott és idén csatlakozott a San Francisco 49ershez. Itt viszont, a jelek szerint, Brock Purdy marad a kezdő és Darnold-nak Trey Lance-el kell megküzdenie a tartalék posztért.

Amenniyben Darnold elveszíti a versenyt és harmadik QB lesz a sorban akkor többen, a Packers vezetőségével, egyetemben, arra számítanak, hogy a 49ers értékesíteni fogja az irányítót. A Packers a jelek szerint tárt karokkal várná.

Fotó: twitter.com