A Giants szerződtette Saquon Barkley tartalékát

Saquon Barkley újonc szerződése lejárt és franchise taget kapott a New York Giantstől. A running back azonban nem akarja elfgoadni az egyéves szerződést és miután nem sikerült hosszútávú szerződést kötni, illetve nem írta alá a taget jelenleg nem tekinthető a Giants játékosának.

Jelen pillanatban Matt Breida, Gary Brightwell, Jashaun Corbin és Eric Gray szerepel futóként a Giants keretében így szükség volt egy biztosítékra Barkley helyére. A csapat vezetősége James Robinsont szerződtette miután Barkley korábban közölte, hogy nem fogja elfogadni az egyéves szerződést.

Robinson a 2020-as Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki. Draftolatlanként a Jacksonville Jaguars játékosa lett és újoncként átlépte az 1.000 futott yardot az alapszakaszban. Második szezonjában futásonként átlagosan több yardot szerzett de kevesebb kísérletet kapott.

Tavaly októberben elcserélték a New York Jets-el de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem is marasztalták és szabadügynökként a New England Patriots szerződtette volna de nem ment át a fizikai felmérőn. Most jó helyzetbe került mert Barkley távollétében a csapat kezdő running backje lehet.

Fotó: jaguarswire.usatoday.com