Dominált a Ravens védelme és a futójátéka

A tegnap esti AFC Főcsoport elődöntő előtt a Baltimore Ravens játékosai világossá tették, hogy tudják, hogy az 1. héten látott C.J. Stroudhoz képest egy továbbfejlesztett változatával fognak találkozni. Stroud és a Houston Texans számára az eredmény azonban ugyanaz lett.

A Ravens a 34-10-es mérkőzésen felülmúlta Stroudot és a Texanst, touchdown nélkül tartva annak támadósorát. Ugyanez volt a sorsa a debütáló Stroudnak és csapatának az 1. heti 25-9-es vereség során.

A vereség frusztráló jellege ellenére az elsőéves vezetőedző, DeMeco Ryans biztos volt benne, hogy a szezon egészét és a Texans által nyújtott összes pozitívumot nézi.

"Ez most nem a mi pillanatunk volt, ez most nem a mi időnk volt, nem sikerült" - mondta Ryans, aki első vezetőedzői évében három zsinórban egyszámjegyű győzelmet hozó szezon után visszavezette a Houstont a rájátszásba. "De büszke vagyok minden egyes edzőre és játékosra azért, amit az egész év során elértünk, ahogy az egész év során fejlődtünk, és büszke vagyok a srácokra. Ezt mondtam minden srácnak. Minden elismerésem a Hollóké, de büszke vagyok minden egyes emberre."

A Ravens védelme mellett a győzelemben nagy szerepe volt a hazaiak futójátékának is. 229 yardot tettek meg a földön és a Texans-nak nem volt ellenszerük. Lamar Jackson a 2 passzolt touchdownja mellett a földön 100 yardot és 2 TD-t szerzett. Ezzel szemben a Texans 38 futott yarddal zárta a mérkőzést.

madden23.jpg

Fotó: foxnews.com