Négy játékos a Chiefs támadóegységéből aki a különbséget jelentheti majd

Elsőként jöjjön a Kansas City Chiefs támadóegysége. Persze Patrick Mahomes a legfontosabb láncszem de ezt nem kell hangsúlyozni. Egyedül viszont nem tud meccset nyerni így szükséges lesz az elkapóira és a kedvenc tight endjére.

Travis Kelce: Kelce-nek is lassan indult az év, mint a Chiefs legtöbb támadójának. Az alapszakaszt 93 elkapással, 984 yarddal és öt touchdownnal zárta, 2015 óta először végzett 1000 elkapott yard alatt. De az NFL világát emlékeztette arra, hogy miért ő Mahomes kedvenc célpontja és egy jövőbeli elsőszámú Hall of Famer jelölt a rájátszásban. 23 elkapással 262 yarddal és 3 touchdownnal zárt az idei playoffban.

Rashee Rice a Chiefs szélső elkapóinak gyenge éve közepette - a Next Gen Stats szerint 22 elejtett passzal vezették az NFL-t - az SMU-ról kikerült újonc második körös újonc kitűnt a társai közül és a jövőben a csapat elsőszámú elkapója lehet, Rice 79 elkapást 938 yardért és 7 touchdownt szerzett az alapszakaszban.

Isiah Pacheco amióta a tavalyi szezonban, újonc éve közepén, átvette a Chiefs elsőszámú running backjének szerepét meghatározó, stabil teljesítményt nyújt. A korábbi hetedik körös pick 205 alkalommal kapta meg a labdát, 935 yardot és 7 touchdownt szerzett az alapszakaszban.

Melléjük jön a Rashee Rice faktor. A playoffot is beleértve a Chiefs 5-1-re áll, amikor Rice legalább 70 elkapott yardot szerzett. Ha ő beindul, az leveszi a nyomást Kelce-ről az elkapó játékban. Ennek következtében a Chiefs támadásban kiegyensúlyozottabbá válik és nehezebbé teszi a levédekezésüket.

Fotó: newsweek.com, people.com