Roethlisberger játéka kérdéses

A Pittsburgh Steelers irányítójának, Ben Roethlisbergernek játéka kérdéses a hétfő esti rangadón a San Francisco 49ers ellen. Roethlisberger bal bokája a múlt csütörtöki Cleveland Browns elleni mérkőzés második félidejében ficamodott ki. Azonban az irányító így is vállalta a mérkőzés folytatását és győzelemre vezette csapatát.

A Steelers vezetőedzője, Mike Tomlin szerint Roethlisberger állapota napról napra jobb és irányítója mindent megtesz azért, hogy hétfőn pályára léphessen. Roethlisberger játéka kulcsfontosságú, hiszen jelenleg nagy harcban állnak a Baltimore Ravens-el a csoportelsőség megszerzéséért. Mindkét csapat 10-3-as mérleggel áll az AFC Északi csoportjában, de mivel a Ravens nyerte idei mindkét meccsüket ezért azonos mérleg esetén az egymás elleni eredmények miatt megnyeri a csoportot. Legjobb csoportmásodikként szinte biztosan bejutnak a Playoff-ba, de jobb a csoportelsőség, már csak a hazai pálya miatt is.

A Pittsburgh Steelers a Sanf Francisco 49ers után otthon fogadja a St. Louis Rams csapatát, majd a zárófordulóban a csoportrivális Cleveland Browns csapatához látogat.

(nfl.com)