A Rams már csak Fisher válaszára vár

A St. Louis Rams már csak Jeff Fisher válaszára vár a vezetőedzői poszttal kapcsolatban. A korábbi Tennessee Titans edző az offseason legkapósabb edzője. A Miami Dolphinsal és több másik csapattal is szóba hozták a Rams mellett, de kezdettől fogva St. Louist említették favoritnak. Fisher jó kapcsolatban áll a Rams vezetőségével. Érdekesség, hogy a Titans-el Fisher egy alkalommal játszott Super Bowlt és pont a Rams ellen szenvedtek vereséget.

A Rams vár Fisherre de mellete felkészül más lehetőségekre is. Nem hagyták abba az edzők interjúztatását. A héten várják a Denver Broncos defensive coordinatorát Dennis Allen-t egy vezetőedző interjúra. Az Arizona Cardinals defensive coordinatorát Ray Horton-t pedig már meg is hallgatták. Kevin Demoff a Rams operatív főnökének és alelnökének egy nyilatkozata szerint 10-12 jelöltről indult a válogatás.

A St. Louis Rams csapata nem csak vezetőedzőt, hanem támadó koordinátort is keres, miután Josh McDaniels visszatért korábbi csapatához a New England Patriotshoz, ahol már munkába is állt mint asszisztens és a szezon végén ismét offensive koordinátor lesz.

(nfl.com)