Rövid hírek - 2012. 01. 19.

A Miami Dolphins csapata ismét meghallgatja a Green Bay Packers offensive koordinátorát Joe Hilbint a vezetőedzői poszttal kapcsolatban.

Mostani nyilatkozatok szerint Palmer Oaklandbe igazolása akkor rossz ötlet volt, most már szörnyű. Hue Jackson menesztése is részben ennek tudható be. Palmerért a Cincinnati Bengals csapata egy idei első körös és egy jövő évi második körös draft választást kapott.

A Minnesota Vikings felajánlotta a defensive koordinátori posztot az Indianapolis Colts defensive back edzőjének Alan Williamsnek.

A korábbi St. Louis Rams asszisztens Nolan Cromwell csatlakozott Pat Shurmur edzői karához a Cleveland Brownsnál.

A tegnapi napon Mularkey három asszisztens edzőt szerződtetett a Jaguars védelméhez. Paul Spicer, Brandon Blaney és a korábbi Jaguars edző Marlon McCree szerződött Jacksonvillbe. Spicer a defensive line edző asszisztense, Blaney a defensive asszisztens és McCree a secondary edző asszisztense lett.

Ladainian Tomlinson egy interjújában közölte, hogy a New York Jets öltözői hangulata jelenleg a legrosszabb amit valaha is látott. Tomlinson szerződése az idény végén lejár és nem is akarja meghosszabbítani.

Walker játszhat a Giants ellen

Hernandez is játszhat a hétvégén

A Chicago Bears a New York Giants főiskolai/egyetemi játékosok megfigyelő igazgatóját Marc Rosst is interjúra hívta a general manager poszttal kapcsolatban. Ross már a negyedik jelölt akit meghallgatásra hívtak Jason Licht, Jimmy Raye és Phil Emery után.

Ha egy üzlet beindul - További kirúgások a Coltsnál

Kockázatosnak tartja Mark Dayton Minnesota kormányzója a Vikings új stadionját!

Belső átalakítások a Tennessee Titansnél. A korábbi general manager Mike Reinfeldt lett a Titans alelnöke, míg a helyét Ruston Webster vette át. Az utóbbi két hétben Webster neve több NFL csapatnál is felmerült mint az esetles új general manager.

Az Indianapolis Colts a Tennessee Titans defensive koordinátorát Jerry Grayt és a New Orleans Saints offensive koordinátorát Pete Carmichaelt interjúra hívta a vezetőedzői poszttal kapcsolatban.

A Miami Dolphins második interjúra hívta Todd Bowlest és Mike McCoyt a vezetőedzői poszttal kapcsolatban. Bowles a csapat ideiglenesen kinevezett vezetőedzője. McCoy pedig a Denver Broncos offensive koordinátora jelenleg

A Falcons védősora megtartja a 4-3-as sémát

Eli kihagyta a tegnapi edzés egy részét

TOP 50 szabadügynök

A 65 garantált játékos a Drafton