Szabadügynökök: Tennessee Titans

Következzen a legerősebb rájátszásba nem jutott csapat a Tennessee Titans csapata. A Titansnél a legfontosabb lejáró szerződésű játékosok egytől egyig a védelemben játszanak. A legfontosabb potenciális szabadügynök talán a strong safety Jordan Babineaux. Babineaux az alapszakaszban 93 tacklet, 1 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont mutatott be. A 29 éves védő csak a tavalyi offseasonban érkezett Tennesseebe de ott kell tartani még egy pár évre.

A védelem másik két fontos láncszeme a cornerback Cortland Finnegan és a free safety Michael Griffin. Mindkét játékos csak a Titans színeiben szerepelt az NFL-ben. A 28 éves Finnegennek 75 tackje 1 sackje és 1 interceptionje, míg a 27 éves Griffinnek 75 tackelje 1 kierőszakolt fumbleja és 2 interceptionje volt az alapszakaszban. Egyértelmű, hogy mindkét játékosnak maradnia kellene.

A negyedik fontos védő a tavaly a Tampa Bay Buccaneerstől érkező középső linebacker Barrett Ruud. Ruud 57 tacklelel és és 1 interceptionnel zárta az alapszakaszt. Megérdemelne még egy évet.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra.

FB Ahmard Hall

WR Donnie Avery

WR Lavelle Hawkins

OT Michael Otto

OL Jake Scott

L Fernando Velasco

DE Dave Ball

DE William Hayes

DT Malcolm Sheppard

DT Jason Jones

LB Patrick Bailey

LB Barrett Ruud

LB Tim Shaw

CB Cortland Finnegan

S Jordan Babineaux

S Michael Griffin

S Chris Hope

S Anthony Smith

LS Ken Amato