Flynn nem fog taget kapni

A Green Bay Packers nem fog franchise taget alkalmazni a tartalék irányítóján Matt Flynn-en. Flynn szerződése lejár és sazbadügynök lesz. Keresett lesz a piacon ezért merült fel a tag kérdése, hiszen akkor eltradelhették volna. A tag kiosztására március 5.-ik van lehetőség.

Az irányítókra érvényes franchise tag összege 14.4 millió a jövő évre. Ha mégis taget kapna akkor azaz érdekes helyzet állna elő , hogy a tartalék többet keres mint a kezdő. Aaron Rodgers szerződése szerint a következő szezonban 8 millió dollárt fog keresni ami kicsit több mint a fele lenne annak amit a tartaléka kapna. A Dolphins nemrég Joe Philbint, a Packers korábbi támadó koordinátorát nevezte ki vezetőedzőnek, így a legvalószínűbb, hogy a Miami Dolphins lesz Flynn következő csapata.

Flynnt a 2008-as NFL Draft hetedik körében választotta ki a Packers. Eddig két alkalommal volt kezdő. Azonban az alapszakasz utolsó mérkőzésén mutatott produkciójával magára irányította a liga figyelmét. 480 yardot passzolt és franchise rekordnak számító 6 touchdownt passzolt a mérkőzésen.

(nfl.com)