Alex Smith meetingre megy a Dolphinshoz

A San Francisco 49ers irányítója Alex Smith egy megbeszélésen fog ma részt venni a Miami Dolphins vezetőivel. A hírt az NFL Network munkatársa Jason La Canfora közölte. A Dolphins a héten a Green Bay Packers volt irányítójával, Matt Flynnel is tárgyalt.

A "San Francisco Chronicle" értesülései szerint a 49ers egy hároméves 24 millió dolláros szerződést ajánlott Smithnek, de az irányító még gondolkodik. Nincs sok ideje mert a 49ers beszállt a Peyton Manningért folyó versenybe.

A 2005-ös draft 1/1-es irányítójával tavaly, a lockout végeztével kötöttek egy 4.9 millió dollár értékű új szerződést. A tavalyi szerződés hosszabbítás azonban csak egy évre szólt. Harbaugh irányítása mellett Smith játéka hihetetlenül feljavult, már-már érthetővé kezd válni miért volt első választás.

A 27 éves Smith legjobb NFL alapszakaszát fejezte be. 3,150 yardot, 17 touchdownt és csak 5 interceptiont passzolt. Csapata 13-3-as mérleggel zárt és az NFC 2. helyén végzett. Smithnek is nagy szerepe volt benne, hogy csapata csak 10 labdavesztéssel fejezte be a szezont, amivel egalizálták a New England 2010-es rekordját ami 1941 óta a legalacsonyabb mutató volt.

(nfl.com)