Rossz hírek Mendenhall állapotáról

A tegnapi napon rossz hírek érkeztek a Pittsburgh Steelers running backjéről, Rashard Mendenhall-ról. Mendenhall a tavalyi alapszakasz utolsó mérkőzésen szenvedett keresztszalag sérülést. A legfrissebb hírek szerint a running back a követező szezont kénytelen lesz kihagyni sérülése miatt és legkorábban csak a 2013-as szezonban térhet vissza. A hírt a "The Pittsburgh Post-Gazette" közölte.

A general manager Kevin Colbert korábbi nyilatkozata szerint a csapat bizakodik benne, hogy a running back a 2012-es szezon kezdetétől a csapat rendelkezésére fog állni. Most viszont teljesen megváltozott a helyzet. A Steelers nagyon rosszul állt a fizetési sapkával. Jelenlegi helyzetük szerint sem tudnak új játékosokat szerzeni, sőt a régiek megtartása is komoly nehézségeket okoz.

Mendenhall egyértelmű kezdőjátékosnak számít a Steelersnél. Helyettesíthetné Mewelde Moore, de a szerződése lejárt és hivatalosan szabadügynöknek számít. De a legfrissebb hírek szerint a csapat még így sem akar vele hosszabbítani. Isaac Redman lehet a Steelers kezdő running backje a következő szezonban. Redman három profi szezonja alatt mindössze egy mérkőzésen volt kezdő játékos. Karrierje során 726 futott yardot, 3 futott touchdownt, 150 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt szerzett.

(nfl.com)