A Dolphins szerepel majd az HBO Hard Knocks-ban

Tegnap bejelentették, hogy a Miami Dolphins csapata szerepel majd az HBO Hard Knocks című műsorában. A hírt Joe Philbin a csapat vezetőedzője jelentette be. A műsor lényegében arról szól, hogy figyelemmel kíséri egy NFL csapat felkészülését. Tehát egy edzőtábor valóságshowról van szó. Az edzőtábort kamerák és mikrofonok kereszttűzében kell majd lezavarnia a Dolphinsnak ami marketing szempontból igen jó, de sportszakmai szempontból lehet, hogy nem a legmegfelelőbb választás.

A műsor 2001-ben indult és akkor a Baltimore Ravens felkészülését mutatták be. Második évében a Dallas Cowboys következett majd 2007-ig nem készült újabb epizód. Ekkor a Kansas City Chiefs csapata következett, majd jött megint a Cowboys, a Bengals és a Jets. A tavalyi év kimaradt, ami meglepetés a lockout miatt. A műsorban szereplő csapatok közül egyedül a 2009-es Bengals nyerte meg a csoportját és a Chiefst és a Cowboys első szereplését leszámítva mindenki pozitív mérleggel zárt.

Így véget ért a hosszas, már-már vicces keresgélés. Az utóbbi hetekben rengeteg csapat mondott nemet a műsorra. A Falcons, a Jets, a Texans, a 49ers, a Seahawks és a Redskins is elutasította a felkérést. A Jacksonville Jaguars szívesen szerepelt volna a műsorban, de a floridai csapatot viszont a csatorna nem igazán akarta felkérni.

Év     Csapat                   Alapsz.     Rájátszás

2012 Miami Dolphins           ??                ??

2010 New York Jets          11-5             2-1

2009 Cincinnati Bengals     10-6             0-1

2008 Dallas Cowboys         9-7               -

2007 Kansas City Chiefs    4-12              -

2002 Dallas Cowboys        5-11              -

2001 Baltimore Ravens     10-6             1-1

(nfl.com)

Címkék: miamidolphins