Rashean Mathis felgyógyult a sérüléséből

Hat és fél hónappal a térdműtétjét követően a Jacksonville Jaguars cornerbackje Rashean Mathis egészségügyileg már jó állapotban van és részt fog venni a következő heti minicamp-en. Csak a háromnapos edzésen fog részt venni, mert a csapat nem akar kockáztatni egy esetleges újabb sérülést.

"Csináltam pár ugrást és pár gyakorlatot az Andrews Intézetben, ahol megvizsgálták a térdem. A vizsgálatot követően közölték, hogy már jó állapotban van a térdem. Jelenleg az a legfontosabb feladatom, hogy megerősítsem. Tudom, hogy a teljes felépülés sokáig tart, de még több hónapunk van a szezonkezdetig és addig is visszatérek a csapatomhoz" - nyilatkozta Mathis.

Mathis-t a 2003-as Draft második körében választotta ki a Jaguars és kilenc év alatt 125 mérkőzésen lépett kezdőként a pályára. 498 tacklet, 1 sacket és 30 interceptiont szerzett eddig pályafutása alatt. A tavaly novemberi Indianapolis Colts elleni mérkőzésen szenvedett keresztszallag szakadást. Az idei offseasonban egy évvel hosszabbítottak vele 2.5 millió dollárért.

(nfl.com)