Forte kihagyta az edzés első napját

A Chicago Bears háromnapos miniedzésének első napjáról csak a csapat running backje Matt Forte hiányzott. Nem is nagyon kell arra számítani, hogy a futó tiszteletét fogja tenni az edzés következő két napján. A hiányzás oka a még mindig alá nem írt franchise tag.

A Pro Bowl-er running back távolmaradására számítani lehetett éppen ezért a csapat vezetőedzőjét nem is zavarja a dolog és annyit közölt, hogy ez nem is zavarhatja. "Az év folyamán mindig úgy kell vezetned az edzéseket, hogy bizonyos játékosok különböző okok miatt nincsenek ott. Csak azokkal tudsz dolgozni akik ott vannak. Ilyen dolgokat már többször megéltünk. Jól ismerem Matt Forte-t és biztos vagyok benne, hogy kitűnő állapotban van. A legjobb amit most tehetünk azaz, hogy felkészítjük a csapatot." - nyilatkozta Lovie Smith.

Forte szerződése idén márciusban lejárt és ezért a Bears egy 7.74 millió dolláros franchise taget adott neki. Ezt azonban a játékos nem írta alá, hiszen csak egy évre szól. Mindenképpen egy többéves szerződés akar ami biztonságot nyújt a számára. Új szerződés kidolgozására július 16.-ig van lehetőség.

(nfl.com)