A Steelers szerződtette Brandon Johnson-t

A Pittsburgh Steelers szerződtette a Cincinnati Bengals linebackerét Brandon Johnson-t. A 29 éves játékos az utóbbi négy szezont a Bengalsnál töltötte és 58 mérkőzésen lépett pályára amiből 12 alkalommal tagja volt a kezdő csapatnak. 2008 karrierjének legtöbb tacklejét szerezte, szám szerint 79-et.

Johnson a 2006-os Draft-on indult és az Arizona Cardinals csapata választotta ki az ötödik körben. Két évet töltött a Cardinalsnál. Pályafutása alatt 214 tacklet, 3.5 sacket, 3 interceptiont és 2 kierőszakolt fumblet szerzett. A Steelers a tartalék linebacker sor megerősítése miatt szerződtette Johnsont, mert a Stephenson Sylvester, Jason Worilds és az újonc Sean Spence hármasa csak 8 mérkőzésen volt kezdő eddig az NFL-ben.

Továbbá szerződtették a long snapper Matt Katula-t aki az utolsó két szezont a New England Patriots és a Minnesota Vikings csapatainál töltötte. Azért, hogy helyet csináljanak az érkező Johnson-nak és Katula-nak a csapat elengedte a tight end Wes Lyons-t és sérült/tartalék listára tette az elkapó Connor Dixon-t.

(nfl.com)