Michael Griffin megkapta a hosszútávú szerződését

A tegnapi napon a Tennessee Titans csapat hosszútávú szerződést kötött a free safety Michael Griffin-el. Griffin ötéves, évi 7 millió dolláros szerződést kötött a Titans-el. A safety szerződése idén lejárt és a csapat francise taget adott neki, amit a védő nem akart aláírni, mert csak egy hosszútávú szerződéssel lett volna elégedett. Mostantól a tag semmissé vált.

"Michael tehetséges és kész játékos. A célunk az volt, hogy megtartsuk a tehetséges fiatal játékosainkat akik a Griffin által vezetett csapatrészben nőhetnek fel. Ezzel a szerződéssel, ahogyan ebben a szituációban viselkedett a profizmusát bizonyította és jobbá képes tenni a csapatot." - nyilatkozta a Titans general managere Ruston Webster.

Nagyon fontos volt Griffin megtartása, hiszen a védelem másik kulcsjátékosa, Cortland Finnegan a St. Louis Rams csapatához távozott. Griffin öt szezonja alatt 73 mérkőzésen lépett pályára kezdőként. Pályafutása alatt 389 tacklet, 2 sacket, 17 interceptiont és 7 kierőszkolt fumblet szerzett. A strong safety Jordan Babineaux-val nagyon jól kiegészítik egymást a védelemben. Griffin a nyilatkozatában elmondta, hogy már nagyon várja az edzőtábort, hogy újra a csapattársaival legyen. Ez a dolgom, ez olyan mint egy család. Élvezem, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.

(nfl.com)