Akire érdemes lesz figyelni: Demaryius Thomas (Broncos)

A hírek szerint Demaryius Thomas lehet a kezdő elkapó a Denver Broncos csapatánál. A harmadik profi szezonját szeptemberben megkezdő elkapó tavalyi éve sem sikerült rosszul, de a következő szezon jelentheti számára a nagy kiugrást. 551 elkapott yardot és 4 touchdownt szerzett a tavalyi évben. Elkapásaival átlagosan 17.2 yardot szerzett ami majdnem ligaelit mutató.

"Minden alkalommal amikor hibázok mérges leszek magamra mert tudom, hogy Peyton számol velem. Jó leszek jövőre. Peyton a Broncost választotta és mindannyian be akarjuk bizonyítani, hogy jó döntést hozott." - nyilatkozta Thomas.

Az eddigi felkészülések alapján nem is túlzott az elkapó, hiszen Thomas-t maga Manning is méltatta az egyik nyilatkozatában.

"Nagyon eredményes OTA edzéseket és Mini-Campet zárt. Úgy gondolom, hogy nagyon magabiztosan futja meg a routokat és a nehéz labdákat is remekül elkapja." - nyilatkozta Manning.

A tavalyi Pittsburgh Steelers elleni rájátszásmérkőzés legemlékezetesebb elkapása is Thomashoz fűződik amikor a hosszabbításban elkapta Tim Tebow labdáját és tovább juttatta a Broncos-t. Azon az egy meccsen 204 yardot szerzett. A jelenlegi keretet elnézve nem is tűnik elbizakodottnak Thomas, hiszen mellette csak Eric Decker mondható kezdő szintű elkapónak.

(nfl.com)