Hosszútávú szerződést akar Andre Carter a Patriots-tól

Andre Carter a tavalyi offseasonban érkezett a New England Patriots csapatához és életében először beválasztották a Pro Bowlba. A veterán defensive end nagyon jó szezonon van túl, de tavaly csak egy egyéves szerződést kapott a bostani csapattól, így most szabadügynökként tengeti mindennapjait. Egy hosszútávú szerződésben reménykedik, de a csapat egy tavalyihoz hasonló alacsony fizetésű egyéves szerződésben gondolkodik.

A 33 éves Carter motivációja egyértelmű, viszont egy súlyos sérülésből tér vissza ami miatt nem lehet tudni, hogy az alapszakasz kezdetekor bevethető állapotban lesz-e. Jelenleg túlságosan kockázatos hosszútávú szerződést kötni vele (kora és a sérülés miatt is). A hírek szerint több csapat is érdeklődik iránta, de mindenképpen a Patriotsnál akarja folytatni.

A legvalószínűbb lehetőség, hogy aláír egy évre és a szezont az úgynevezett PUP listán kezdi meg. Ilyen esetben az első hat mérkőzésről hiányozni fog. Mivel a csapat elvesztette Mark Anderson-t; aki a Buffalo Bills-hez szerződött; megnőttek Carter esélyei. Az idei Draft első két körében kiválasztot defensive end Chandler Jones és Jake Bequette helyettesíthetné Cartert, de a Belichick érában az újoncok nem mutatnak túl jó statisztikákat/teljesítményt.

(nfl.com)