Letartóztatták Elvis Dumervil-t

Szombat este, Miami Beach-en letartóztatták a Denver Broncos defensive endjét, Elvis Dumervil-t. A rendőrségi jelentések szerint a védő ellen súlyosbított erőszak a vád. Ezen kívül csak annyit közöltek, hogy az eset elkövetésekor lőfegyver is volt Dumervil birtokában. Továbbá rajta kívül még egy embert vettek őrizetbe. Az eset részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az NFL Network értesülései szerint Dumervil-t vasárnap hajnali 3 órakor, 7500 dollár óvadék megfizetését követően szabadon engedték. Az eset elég komoly, hiszen a floridai törvények szerint akár 5 évet is kaphat a játékos.

"Csapatunk tisztában van a dolog komolyságával, de először meg karjuk tudni, hogy mi is történt pontosan. Ezek nagyon komoly vádak és meg fogjuk vizsgálni az ügyet, hiszen már kezdetét is vette a jogi procedúra." - adta ki hivatalos közleményében a Denver Broncos.

Dumervil a 2009-es szezont követően aláírta hatéves, 61.5 millió dolláros szerződését. A szerződését nagyban köszönheti a 2009-es szezonban nyújtott teljesítményének amikor 17 sacket szerzett és beválasztották a Pro Bowl és az All-Pro keretbe is. Sérülés miatt kénytelen volt kihagyni az egész 2010-es szezont, majd visszatérését követően a tavalyi évben 9.5 sacket és 31 tacklet szerzett.

A védőnek 2010-ben is volt egy hasonló ügye amikor szintén erőszak és a nyugalom megzavarása volt ellene a vád. Az akkori eset egy parkolóban, a csapat egyik mérkőzése előtt történt. A vádakat elejtették a játékos ellen.

(nfl.com)