Philadelphia Eagles edzőtábor jelentés - Július 26.

-A tegnapi nap folyamán megérkeztek a táborba a veterán játékosok, így a teljes csapat jelenleg már a Lehigh egyetemen van.

- Ma zárt kapus edzést tartott a csapat, pontosabban magyar idő szerint 1 órája kezdték csak el, így sok információ nem várható.

- Főleg az újságírók is intejrúkból szemezgettek. DeMarco Ryans (LB) elmondta, készen áll arra, hogy vezesse a védelmet már az edzőtáborban is.

- A nap legtöbbször olvasott Eagles híre pedig az, hogy Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke pár szót beszélt Nnamdi Asomughával (CB) és üzent Mike Vicknek (QB), csak annyit, csússzon. Vick válaszolt, ha az elnök ezt szeretné, akkor csúszni fog.

- A mai naptól 6 megbízott edző is csatlakozik a csapathoz. Ők még csak tanulják a szakmát, átmenetileg lesznek csak a gárda tagjai a felkészülés során, de természetesen könnyebben megragadhatnak. Név szerint: Correll Buckhalter, William Fuller, Don Holmes, Greg Lewis, Corey Peoples és Montae Reagor. A hat személyből öten korábban hosszabb vagy rövidebb ideig játszottak Phillyben.

A cikk folytatódik a Philly blog-on! Kattints ide!

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu