Lenyűgözően játszott Tannehill de kikapott a Dolphins

A tegnapi este Ryan Tannehill-ről szólt Miami-ban. Még mindig nem dőlt el, hogy ki lesz a Dolphins kezdő irányítója a következő évben, de a tegnapi játékával megnőtt Tannehill esélye. Korábban arról lehetett hallani, hogy az idei Draft 8. választottja már csak harmadik számú irányító Miamiban és a kezdő poszt David Garrard és Matt Moore között dől majd el. Garrard sérülése miatt kihagyta a tegnapi találkozót ezért több lehetőséget kapott a fiatal irányító. Tannehill 167 passzolt yardal és 1 touchdownal zárta a mérkőzést. Az irányító kitűnő játéka is kevés volt, hiszen a Tampa Bay Buccaneers teljesen simán, 20-7-re nyerte a mérkőzést.

Bemutatkozott új csapatában Chad "Ochocinco" Johnson is, de Ő igencsak láthatatlan volt az egész mérkőzés során. Mindössze egyetlen labda szállt felé, amit elejtett és ezzel megakasztotta a Dolphins támadását. Johnson Patriots-os csapattársa, Tiquan Underwood viszont remekül játszott a Buccaneers csapatában. Három elkapásból 76 yardot szerzett.

A Buccaneers oldaláról ki kell emelni az újonc linebackert Lavonte David-et aki az egész mérkőzés során kiváló teljesítményt nyújtott. Megszerezte profi pályafutásának első interceptionét is. Lendületes játékával bebizonyította, hogy a kezdőcsapatban van a helye. A mérkőzésen a passzjáték dominált ami jól látszik a statisztikákból is. A meccs legeredményesebb running backje LeGarrette Blount lett és a cím elnyeréséhez elegendő volt 30 futott yard.

Dolphins - Buccaneers 7-20 (0-7; 0-7; 7-3; 0-3)