Beharangozó: Cardinals - Seahawks

Eljött végre a várva várt szezonnyitó meccs az Arizona ellen. Russell Wilsonnal a kezdőben lép pályára a Seattle Seahawks vasárnap este. Nézzük röviden mi várható.

Wilson első éles meccse lesz, sokat nem kell tőle várni, hajtsa végre pontosan a rövid passzokat, ne hibázzon, nem neki kell megnyerni a meccset. Lynch játéka sajnos kérdéses hátsérülése miatt. Sérüléssel bajlódik Tate is, de ott lesz a pályán Rice és Baldwin is. Az OL-ben a 7. körös rookie Sweezy lesz a kezdő, nem lesz könnyű dolga Dockett ellen. Amúgy is erős a Cards védelem Campbellel, Washingtonnal, Wilsonnal… Ha Lynch nem lesz elérhető akkor a rookie Turbinnek kell majd bizonyítani, és egy erős védelem ellen rookie RB és QB párossal nehéz lesz nyerni.

Azonban így is bízhatunk a nagyon jó védelmünkben. Futás ellen évek óta jó a D, és tavaly a passz elleni védelem is felnőtt hozzá, sőt talán jobb is már a passz elleni védelem. A pass rush Irvinnel és Jones-szal lett megerősítve, így talán még jobb lesz a passz elleni védekezés. Kell is, hiszen Fitzgerald személyében az egyik legjobb WRellen lépnek pályára. Szerencsére Skeltonban egy nem NFL szintű QB fog neki dobálni. Futásokat Wells és Williams viszik majd, annyira nem kell tartani ettől a párostól, főleg mert a Cards OL is nagyon ramaty.

Kulcspárharcok:

-Seahawks OL vs Calais Campbell és Darnell Dockett

-Larry Fitzgerald vs Richard Sherman és Brandon Browner

-Patrick Peterson vs Seahawks ST

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary