Deion Branch-et újraszerződtette a Patriots

Deion Branch ismét a New England Patriots játékosa lett. A Patriots tegnap megerősítette, hogy ismét szerződtették korábbi elkapójukat. Branch-et három hete küldte el a Pats és mivel Aaron Hernandez sérülése miatt októberig nem léphet pályára, így kellet egy azonnal bevethető játékos. Elengedés meglepő volt, de az újraszerződtetésén már nem lehet annyira csodálkozni.

Branch kiválóan ismeri a Patriots támadójátékát ezért szerződtetése kézenfekvő megoldás volt. Hogy helyet csináljanak számára a keretben, elengedték a St. Louis Ramstől pár hete egy trade-el megszerzett wide receiver Greg Salas-t. Branch 11 éve szerepel az NFL-ben és ebből 6 éven keresztül a Patriost játékosa volt. A köztes öt év alatt a Seattle Seahawks játékosa volt.

A tavalyi szezonban 15 mérkőzésen lépett pályára amiken 51 elkapásból, 702 yardot és 5 touchdownt szerzett. Pályafutása során 3 alkalommal volt AFC bajnok és két alkalommal megnyerte a Super Bowlt (mindegyiket a Patriots-al). Az Eagles elleni 2005-ös Super Bowl MVP-jének is megválasztották.

(nfl.com, Fotó: ankagallery.com)