Rövidhírek - 2012.09.26.

Képek a Buccaneers Redskins elleni felkészüléséről

- Kihagyhatatlan játékok: A Cincinnati Bengals wide receivere, Mohamed Sanu 73 yardos TD passzt adott elkapótársának A.J. Green-nek.

- Szavazás: Ki volt a múlt hét legjobb futója?

- Tegnap ünnepelte 29. születésnapját a Cleveland Browns linebackere, D'Qwell Jackson.

Majdnem az Eagles játékosa lett Larry Fitzgerald

- Az NFL 50 ezer dollárra büntette a New England Patriots vezetőedzőjét, Bill Belichick-et a bírókkal szembeni viselkedése miatt.

- Szavazás: Ki volt a múlt hét legjobb irányítója?

A Charlotte Observer karikatúrája a Carolina Panthers irányítójáról Cam Newton-ról

Szavazás a Facebook-on!

- Szavazás: Mikor kerüljön ki a (TV által közvetített) csütörtöki és hétfői mérkőzések eredményei az oldalra és a blogra?

5. és 10, avagy mire jó 6 időkérés

- Kihagyhatatlan játékok: A Minnesota Vikings tight endjének, Kyle Rudolph-nak egykezes elkapott touchdownja.

Tippnéző - Alapszakasz 3. hét

Lions futó 22 éve nem mutatkozott be ilyen jól

- Kihagyhatatlan játékok: A Minnesota Vikings irányítójának, Christian Ponder-nek 23 yardos touchdown futása a 49ers védelme ellen.

- Elküldtük a punter Chas Henryt és jött az edzőtáborban is legalább Henryvel egy szinten teljesítő Matt McBriar rúgni a marhabőrt. - Philly blog

- Kihagyhatatlan játékok: A Washington Redskins defensive endje, Rob Jackson szinte a gólvonalon szedte le a Bengals irányítójának, Andy Daltonnak a passzát. Dalton gyorsan meg akart szabadulni a labdától nehogy safety legyen.

- Cary Williams elég gyengén teljesített a pats ellen! (Hozzá tenném sose volt nagy teljesítménye 1 ic 5 nfl-es éve alatt és emelet még nagy pénzt is követel magának és nem igen akarnak megegyezni a ravensel). Jimmy Smith viszont elég meggyőző volt azon a pár playen amin fent volt 5 tackelje volt ebből az egyik a végén fontios szituációba yard vesztéses tackel volt valamint volt egy leütött passza is! Úgy tűnik ő veszi át a kezdő szerepet Webb mellet! Remélem így lesz! - Baltimore Ravens Hungarian

Jones-Drew újra a régi