Nem tudják mennyire komoly Maurice Jones-Drew sérülése

Egyelőre csak annyi biztos, hogy a Jacksonville Jaguars kezdő running backje, Maurice Jones-Drew nem fog pályára lépni a hétvégi Green Bay Packers elleni mérkőzésen. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy mikor fog visszatérni a kitűnő futó. A csapat vezetőedzője, Mike Mularkey hétfőn bejelentette, hogy az orvosok még nem tudják pontosan megmondani, mennyire komoly MJD sérülése.

Egészen pontosan még nem tudják kizárni, hogy eltört-e a running back lábközépcsontja. Ha eltört akkor bekövetkezik a lehető legrosszabb forgatókönyv. Meg kell műteni és véget is ért számára az idei szezon. Hasonló sérülést szenvedett pár hete a New York Jets elkapója, Santonio Holmes is.

Mularkey kitért az irányítójára, Blaine Gabbert-re aki szintén megsérült a hétvégi Oakland Raiders elleni vesztes mérkőzésen. Gabbert bal válla (nem a dobó keze) sérült, de az Ő sérülése nem annyira komoly mint csapattársáé. A vezetőedző állítása szerint nagy esély van rá, hogy az irányító pályára léphet a hétvégén. Ha mégsem lesz bevethető állapotban akkor a Miami Dolphins-tól idén érkezett Chad Henne fogja helyettesíteni aki Gabbert kiesését követően a hétvégi mérkőzésen 71 passzolt yardot szerzett.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com)