Sérülésjelentés a Packers elleni meccs előtt

A pénteki sérülésjelentésből kiderült, hogy csak egy játékosunk játéka nagyon nagy kérdés, de inkább az a valószínű, hogy nem fog játszani.

Bármelyik játékos elvesztése sérülés miatt nagy vesztesége csapatunknak, de Percy Harvin-ra ez duplán igaz. Harvin szerdán valamit mozogni tudott a csapattal, de csütörtökön és pénteken már nem is öltözött be.

Nem sok jót sejtet, de Harvin úgy tűnik a Packers ellen sem tud majd pályára lépni. Bal bokájának sérülése sajnos még olyan stádiumban van, hogy egyszerűen képtelen tartósan terhelni azt mozgással, nemhogy a futás, de még a séta is nehezen megy neki.

Ezt a Packers meccset is beleszámítva, ez lesz Harvin harmadik kihagyott meccsen, ha nem lép pályára, ami valószínű. Sajnos az elmúlt 4 héten csak most szerdán tudott valamit mozogni, de ennyi. Könnyen meglehet az is, hogy Harvin szezonjának vége, bár még van hátra 5 mérkőzés a holnapit kivéve, de ha ennyire nem megy neki a mozgás kénytelenek leszünk szembenézni a tényekkel.

Jared Allen, Jasper Brinkley, Letroy Guion, Chris Kluwe, Phil Loadholt, Adrian Peterson,Kyle Rudolph, Harrison Smith és Antoine Winfield is bevethetőek lesznek a vasárnapi, Packers elleni találkozón.

Vendég oldalon a sérültek listáján is jócskán akad kulcsjátékos, akik nem léphetnek pályára.

Biztos, hogy nem játszik Clay Matthews, Andrew Quarless, Sam Shields, Johny White, C.J. Wilson és Charles Woodson sem.

Kérdéses a játéka Donald Driver-nek, Sean Richardson-nak és Terrell Manning-nek is.

M.D. Jennings, Greg Jennings, Marshall Newhouse és Ryan Pickett bevethető lesz a listáról, amit a Packers a pénteki edzés után adott le.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com